27/9/09

Crònica del Juvenil

27/09/09   -Partit: Juvenil A  vs  AE Montsanc   -Lloc: Poliesportiu la Bastida

Els homes de Miguel han jugat un bon partit i han aconseguit una còmoda victòria davant del Montsanc, una esquadra de la primera divisió juvenil. El marcador definitiu no ha estat gens abundat, tot i que els colomencs guanyaven al descans per 3-0.

Una relaxació per part del conjunt local ha fet que el resultat a falta de cinc minuts pel final del partit fos d’un perillós 3-2. El jugador del Ràpid SC, Victor Amores, després d’una gran jugada al contraatac per la banda esquerra ha aconseguit materialitzar el definitiu 4-2.

El partit alhora, ha servit perquè l’entrenador Miguel provés diferents estils de joc basat en les rotacions o la sortida de la pilota. Alguns jugadors del Juvenil B han pogut gaudir de diversos minuts de joc.