22/9/09

CRÒNICA DE LA SETMANA. 6ª Jornada



Aquesta setmana el Sènior B, el Cadet A i l’Infantil A es presentaven com els equips imbatibles del Ràpid SC. Però els homes de Garcia van punxar aquesta jornada davant l’equip andorrà per un contundent 2-5, el que va propiciar la primera derrota d’aquesta nova esquadra.





Els pupils de Juan Carlos van guanyar còmodament i es configuren, juntament amb el Cadet A, com els únics equips que encara no han cedit cap punt. Els afers de Manresa sembla que no van afectar als infantils i van aconseguir vèncer al CFS Sant Julià per un total de 10-3.

També cal destacar al Juvenil B que va aconseguir vèncer 4-3 en el seu duel particular amb el CFS Sagarra. L’Infantil B per la serva part només va poder marcar 1 gol i va caure derrotat davant el CFS Sagarra per 1-9.



El Cadet A no va donar cap respir al seu rival i el va vèncer per un resultat d’escàndol. Nou van ser les dianes que va realitzar i zero els gols rebuts. El cos tècnic format per Toni i Marc pot estar satisfet del treball que està realitzant. Esperem que a la lliga continuïn de la mateixa forma.





Per la seva banda els homes de Pedro també va aconseguir la victòria per un 6-3 davant l’equip de Sant Sadurní. El Sènior A va fer un bon partit però encara li falta el ritme de competició que l’ha de situar als primers llocs de Nacional B.


4 comentaris:

  1. el equipo visitante no es de andorra es sant sadurni d´anoia y no las cronicas que hace alguno que se equivoca retfica andorrano que no jugamos contra ellos

    ResponElimina
  2. Por cierto un apunte mas, el senior A no a perdido tampoco ningun partido. Ha logrado solamente empates y victorias creo

    ResponElimina